Spring naar hoofd-inhoud

Landelijke collectes

De collecte voor de Hartstichting gehouden in Biervliet en omgeving heeft € 818,50 opgebracht!

De collecte voor het  Longfonds gehouden in Biervliet en Driewegen heeft € 609,11 opgebracht!

Alle gulle gevers hartelijk dank en aan de collectanten dank voor hun inzet.

 

Oproep Longfonds:
Voor de organisatie van de collectie voor het Longfonds zijn ze opzoek naar iemand die dit op zich wil nemen. Belangstellenden kunnen meer informatie krijgen bij Mevr. Van der Slikke via mobiel nummer 06-10354887.

Nieuwbouw in Biervliet

Heerlijk wonen in het prachtige Biervliet? In onze kern verrijst een prachtige nieuwbouwwijk genaamd Schoollaan. Het inbreidingsplan is gesitueerd op de locatie van waar voorheen openbare basisschool de Maatjes heeft gestaan. De woningen zijn royaal van opzet en hebben allen een vaste trap naar de 2e verdieping! De bouw zal naar verwachting medio september 2019 starten en u betaalt pas bij oplevering van de woningen. Dus geen rente kosten tijdens de bouw! Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.woneninbiervliet.nl

Heet u nog spullen die weg mogen?

Wie heeft er spullen staan die niet gebriukt worden zoals kleiding, speelgoef, huishoudelijke apparaten, deken, lakens en evt. voedsel? Wij rijden 1 keer per week door Zeeuws-Vlaanderen om deze spullen weg te geven aan mensen die het niet breed hebben en leven aan de arnoede grens. Alles is WELKOM ....

Voor meer informatie:
Jan de Jonge en Elisabeth van Berkel
voor meer informatie kunt u bellen met 06-40246769

Onze dank is groot als u iets kan missen voor de minder bedeelden onder ons!!

Service in de Regio

Per 1 juni a.s. kunt u ook dienstencheques kopen aan de publieksbalie in het stadhuis in Terneuzen!
Service in de regio biedt extra hulp in het huishouden voor wie dat nodig heeft of wil. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen, dan helpen zij u daar graag bij. Maar heeft u het gewoon druk en geen tijd voor allerlei huishoudelijke taken? Dan kunt u ook de hulp van Service in de regio inschakelen.

Waar kunt u ze voor inschakelen?
- Ramen zemen op de begane grond buiten
- Ramen zemen binnen
- Verplaatsen meubilair (bijvoorbeeld een bed naar beneden halen)
- Eenvoudige klusjes in en om het huis
- Uitruimen van een woning, schuur, zolder of kelder
- Strijkservice, inclusief ophalen en terugbrengen tot max. 8 kilo
- Kleine tuinklussen (grasmaaien, heg bij knippen of onkruid verwijderen)
- Boodschappenservice, online bestellen via serviceinderegio.nl en bij u thuisgebracht

Hoe werkt het?
U betaalt de hulp van Service in de regio met Dienstencheques. Een cheque kost € 16,00 en geeft u recht op één uur hulp door twee medewerkers. U bestelt de cheques eenvoudig online via www.serviceinderegio.nl, bij Clavis, Aan-Z, Dethon en vanaf 1 juni a.s. ook bij de gemeente! U kunt de cheques kopen bij de publieksbalie in het stadhuis in Terneuzen. Na aankoop van een of meerdere cheques, kunt u een afspraak maken door te bellen naar het telefoonnummer dat op de cheque vermeld staat.