Spring naar hoofd-inhoud

Basisschool 't Geuzennest

Het schoolgebouw van o.b.s. ’t Geuzennest  staat in een rustige woonwijk van Biervliet. 

Naast de school staan aan de ene kant verschillende woningen en aan de andere kant ligt de Brandput.

Op loopafstand is het Poortbos en de speelweide met skatebaan te vinden.

Locatiegegevens:

Directeur is Mevr. J. Gravemaker

Kindercentrum Kiddo's kdv, psz en bso

Kindercentrum de Kiddo's is gelegen op de Markt in Biervliet. We zitten centraal in het dorp en kunnen van hier uit veel ondernemen met de kinderen. Op onze locatie worden kinderen opgevangen van 0 tot en met 12 jaar. De benedenverdieping word veelal gebruikt voor de kinderen van 0 tot 4 jaar, de bovenverdieping is speciaal voor de kinderen van de bso.

Op de benedenverdieping zijn twee groepen, een voor kinderen van 0-4 jaar en een voor kinderen van 2-4 jaar, de peutergroep. De 0-4 groep is aantrekkelijk voor zowel baby’s als peuters. Er is een grote grondbox en twee hoge boxen, zodat de baby's alles goed kunnen zien. Voor de peuters zijn er een paar leuke hoeken ingedeeld, zoals de keuken- en leeshoek. Buiten is ook een grondbox zodat we lekker vaak naar buiten kunnen, ook met de kleinsten.

Op de peutergroep is veel ontwikkelingsmateriaal aanwezig en hebben we een poppenhoek en een autohoek. Op beide groepen werken we met het VVE-programma Puk en Ko.

De BSO zit op de bovenverdieping, die verdeeld is in verschillende ruimtes zodat de bso kinderen kunnen kiezen waar ze spelen. Ook op de bso gaan we lekker vaak buiten spelen.

Wil je een kijkje komen nemen? Dat kan, je bent van harte welkom!

Senior pedagogisch medewerker

Unit Manager

Lokale oudercommissie

Planner

Locatie gegevens

Markt 11
T (0115) 482 937
E kiddos@kinderopvangzvl.nl

  • LRKP Nummer: KDV 702190019
  • LRKP Nummer: BSO 113308255

Opvangtijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur

School Vakanties

  • Open.
  • Peuterspeelzaal gesloten.

Verlengde Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 6:30 tot 7:30 uur en van 18:00 tot 18:30 uur
  • Verkorte dagdelen mogelijk van 9:45 tot 12:45 en van 12:45 tot 15:45 uur.
  • Verkorte dagdelen voor Bso alleen mogelijk in vakantieweken en bij afname lange middagdagdelen

 

Erkende feestdagen gesloten.

Gastouder A. Soethoudt

Mijn naam is Anja en ik ben een vrolijke en flexibele gastouder. Ik verzorg al meer dan 25 jaar gastouderopvang en doe dat met heel veel plezier. Ik heb ervaring met kinderen vanaf baby leeftijd tot 12 jaar, van voltijds tot naschools. In mijn huidige groep pas ik op kinderen variërend van 0 – 4 jaar maar ik ben ook beschikbaar voor noodopvang en/of vakantie opvang voor kinderen van 0 - 12 jaar.

Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staat bij mij voorop. Mijn doel is dat kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben wanneer de ouders aan het werk zijn. De persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van het kind staat voorop. Op de dag wordt o.a. geknutseld en voorgelezen. In de tuin is ruim voldoende speelruimte aanwezig. Spelen voor de kinderen is heel belangrijk. Samen of alleen. Er is ruim voldoende speelgoed aanwezig zoals Lego, puzzels,  autootjes enz. Voor de kleintjes tekengerei, klei, Duplo enz. Ook ga ik met de kleintjes regelmatig naar een kinderboerderij of naar een speeltuin.

Er zijn geen huisdieren.

Adres

Hoogstraat 5
T 0618842231
E anjaenrob6060@gmail.com

LRKP Nummer: 192012149

Opvangtijden

  • Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag van 6:00 tot 19:00 uur.

Bemiddelingsmedewerker